Αρχική

Καλώς Ήλθατε

SUN RAY BEACH LIFE APARTMENTS: Ακριβώς εκεί όπου ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός εμπνέεται από το lifestyle παραλίας και συναντά την πεντάστερη αισθητική για να δημιουργήσουν διαμερίσματα μοναδικού design, τα οποία είναι ευχάριστα στην ματιά, ξεκούραστα στην ψυχή και προσφέρουν ιδανική σχέση ποιότητας και τιμής.

Τα SUN RAY BEACH LIFE APARTMENTS απευθύνονται μόνο σε ενήλικες* και αποτελούνται από 8 εξ’ ολοκλήρου ανακαινισμένα και αυτόνομα διαμερίσματα τα οποία αναπτύσσονται σε 2 ορόφους (4 στον καθένα) και βρίσκονται στον δημοφιλή τουριστικό προορισμό της Αγίας Μαρίνας των Χανίων, Κρήτης. Εξερευνήστε όλα όσα έχει να προσφέρει αυτή η δημοφιλής και γεμάτη ζωή τοποθεσία, όπου οι επεισκέπτες επιστρέφουν κατ’ επανάληψη, με το που βγείτε από κατώφλι του διαμερίσματός σας.

Διαφορετικά, απολαύστε στιγμές χαλάρωσης στην πισίνα ή το ιδιωτικό σας Jacuzzi.

Το έργο ολοκληρωτικής ανακαίνισης του κτηρίου έλαβε χώρα το 2018, αναβαθμίζοντάς το με εντελώς καινούρια αισθητική, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.

Τα SUN RAY BEACH LIFE APARTMENTS σας υποδέχονται σε μία νέα εποχή με αυθεντική τσικουδιά και Κρητικές ελιές, προσφέροντάς σας φιλοξενία υπεροχής.

*Κατώτατο επιτρεπτό όριο ηλικίας των επισκεπών μας είναι η συμπλήρωση των 12 ετών κατά την διαμονή τους.

Το Ξενοδοχείο

Αρμονία και Ομορφιά

Το εν λόγω κτήριο χτίστηκε από τον Ευάγγελο και την Μαρίκα Σοϊλεντάκη το 1990, με σκοπό να στεγάσουν τόσο του ίδιους όσο και την οικογένεια του υιού τους , Μιχάλη, αλλά και να προσφέρουν κατάλυμμα σε λίγους επισκέπτες, προσφέροντάς τους σπιτική φιλοξενία σαν να ήταν μέλη της οικογένειάς τους. Διαβάστε Περισσότερα

Διαμονή

STANDARD – ΜΕΡΙΚΗ ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΔΙΠΛΟ ΜΠΑΝΙΟ – ΑΠΟΛΑΥΣΗ HAMMAM
EXECUTIVE – ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ JACUZZI
EXECUTIVE – ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ JACUZZI & HAMMAM

Εγκαταστάσεις & Τοποθεσία

Εγκαταστάσεις

Το Sun Ray Beach Life Apartments διαθέτει ένα όμορφο εξωτερικό κοινόχρηστο χώρο με πισίνα, ώστε να προσφέρει στους επισκέπτες μας την ιδιωτικότητα και την ηρεμία που μπορεί να αναζητήσουν κατά την διάρκεια των διακοπών τους. Σε συμφωνία με την συνολική αισθητική των διαμερισμάτων, ο εξωτερικός μας χώρος είναι προσεκτικά σχεδιασμένος ώστε να προσφέρει την χαλαρωτική ατμόσφαιρα που κανείς συναντά στο εσωτερικό.

Διαβάστε Περισσότερα

Τοποθεσία

Εκτός από το δελεαστικό design αυτών των πολυτελών διαμερισμάτων, το 2ο καλύτερο πράγμα που προσφέρει το Sun Ray Beach Life Apartments είναι η τοποθεσία του. Τα διαμερίσματα βρίσκονται πάνω στον κεντρικό δρόμο της Αγίας Μαρίνας, σε απόσταση περπατήματος από την παραλία.

Διαβάστε Περισσότερα