Το Ξενοδοχείο

Το Ξενοδοχείο

Το εν λόγω κτήριο χτίστηκε από τον Ευάγγελο και την Μαρίκα Σοϊλεντάκη το 1990, με σκοπό να στεγάσουν τόσο του ίδιους όσο και την οικογένεια του υιού τους , Μιχάλη, αλλά και να προσφέρουν κατάλυμμα σε λίγους επισκέπτες, προσφέροντάς τους σπιτική φιλοξενία σαν να ήταν μέλη της οικογένειάς τους. Από τότε και για σχεδόν 30 χρόνια τώρα, ο Μιχάλης και η σύζυγός του Νατάσα Σοϊλεντάκη είναι οι ιδιοκτήτες και διαχειριστές των διαμερισμάτων. Παρ όλα αυτά, καθώς περνούσαν τα χρόνια, η τοποθεσία γινόταν όλο και πιο δημοφιλής σε επισκέπτες και η ζήτηση για τουριστικά καταλύμματα ολοένα και αυξανόταν, οδηγόντας την οικογένεια στην απόφαση να μετεγκατασταθεί και να διαθέσει το ακίνητό τους εξ’ ολοκλήρου στον κλάδο της φιλοξενίας.

Σήμερα, η Μαίρη και η Εύα, η τρίτη γενιά της οικογένειας, με σπουδές στον κλάδο της επιχειρηματικής τουριστικής διαχείρισης, είναι έτοιμες να αναλάβουν τα ηνία και να φέρουν έναν αέρα ανανέωσης στην οικογενειακή επιχείρηση.

Το SUN RAY BEACH LIFE APARTMENTS αποτελείται από 8 αυτόνομα πολυτελή διαμερίσματα που μπορούν να φιλοξενήσουν εως 4 άτομα, 2 κοινόχρηστους χώρους και έναν κήπο με κοινόχρηστη πισίνα, καθιστικό και μοντέρνες ξύλινες ξαπλώστρες. Τέσσερα από τα διαμερίσματα διαθέτουν ιδιωτικό Jacuzzi στην βεράντα του διαμερίσματος ενώ 2 ακόμα διαθέτουν χαμάμ στο μπάνιο. Και οι 2 παροχές είναι ιδανικές για όσους αναζητούν στιγμές χαλάρωσηςκαι ρομαντισμού.

Κάθε στοιχείο σχεδιάστηκε προσεκτικά, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην λεπτομέρεια, την λειτουργικότητα, την ποιότητα και την φόρμα, με στόχο την δημιουργία μίας αρμονικής εικόνας που ικανοποιεί και ηρεμεί την ματιά. Η φιλοσοφία που διακατέχει το τελικό αποτέλεσμα ήταν η δημιουργία χώρων που θα κάνουν τους επισκέπτες μας να αισθάνονται ότι ο χώρος διαμονής τους είναι η φυσική επέκταση της μέρας που πέρασαν στην παραλία και όπου κάποιος ανακαλύπτει ένα ορμητήριο χαλάρωσης και αρμονίας.